.

.

Лукас ДПС 4/7L Главата Роторот 7183-136K За Делфи Замена Главата Роторот Дизел Мотор ПЕТ Пумпа Делови Од Кина Supplior

Лукас ДПС 4/7L Главата Роторот 7183-136K За Делфи Замена Главата Роторот Дизел Мотор ПЕТ Пумпа Делови Од Кина Supplior

DEN 3072.00
Од стока


Лукас ДПС 4/7 L Главата Роторот 7183-136 K За Делфи Замена Главата Роторот Дизел Мотор ПЕТ Пумпа Делови Од Кина Supplior
Кина-lutong Дизел Гориво Мотор Делови Производителот / Доставувачот / Извозник / Веледрогеријата
Кина Lutong Делови на Растенијата е познат во целиот дизел пазарот за да се биде повеќе од twent-пет години искусни производител на резервни делови. Ние произведуваме широк спектар на главата роторот,елементи,инјектори,испорака вентили и млазници итн за главните системи за вбризгување на горивото за дизел мотори имаат следниве апликации : патнички автомобили, камиони, трактори, земјоделски и поморски мотори. ДПА Главата Роторот ОЕМ бр. Спецификации Забелешка 7123-340 R 4/8.5 L ДПА 7123-340 S 4/8.5 Р ДПА 7123-340 T 4/9 L ДПА 7123-909 T 6/9 L ДПА 7123-340 U 4/9 R ДПА 7123-345 U 6/9 R ДПА 7139-235 G 3/8 R ДПА 7139-764 S 3/8.5 Р ДПА 7139-130 T 4/9 L ДПА 7139-764 T 3/9 L ДПА 7139-360 U 6/9 R ДПА 7139-709 W 3/9.5 Р ДПА 7139-92 Y 6/10 R ДПА 7180-600 L 4/7 R ДПА 7180-645 L 4/7 R ДПА 7180-655 L 6/7 R ДПА 7180-965 L 4/7 R ДПА 7180-973 L 3/7 R ДПА 7180-650 S 3/8.5 Р ДПА 7180-668 S 4/8.5 Р ДПА 7180-977 S 3/8.5 Р ДПА 7180-647 U 4/9 R ДПА 7180-668 U 4/9 R ДПА 7180-698 U 4/9 R ДПА 7180-722 U 4/9 R ДПА 7139-819 U 4/9 R ДПА 7180-611 W 3/9.5 Р ДПА 7180-613 W 3/9.5 Р ДПА 7180-668 W 4/9.5 Р ДПА 7180-572 Y 6/10 R ДПА 7183-128 K 4/7 L ДПС 7183-129 K 4/7 L ДПС 7183-136 K 3/7 L ДПС 7183-113 L 4/7 R ДПС 7183-125 L 4/7 R ДПС
.

Материјал Тип:
Нерѓосувачки украде
Објектот Должина:
8
Осветленост Дел Број:
7183-136K
Објектот Ширина:
8
Производителот Дел Број:
7183-136K
Објектот Висина:
9
Земја/Регион на Производство:
fujian,Кина
Тојота Модел:
Cressida
Специјални Функции:
ПЕТ Пумпа Делови
Поставување на Возило:
делови на мотор
Другиот Дел Број:
7183-136K
Објектот Тежина:
2.5KG
Cressida-Година:
1990 година
За Возило Брендови/Модел:
Тојота
R

Купувачите избираат и