.

.

16:1 Голема Брзина Опрема 14 15 Заби Клипот Пролет Водич Цилиндар Клипот Главата Млазницата Мелодија-Up Сет за ar15 М4 АК серија Airsoft AEG

16:1 Голема Брзина Опрема 14 15 Заби Клипот Пролет Водич Цилиндар Клипот Главата Млазницата Мелодија-Up Сет за ar15 М4 АК серија Airsoft AEG

DEN 2203.00
DEN 4319.52
-49 %
Од стока


16 : 1 Голема Брзина Опрема 14 15 Заби Клипот Пролет Водич Цилиндар Клипот Главата Млазницата Мелодија-Up Сет за ar15 М4 АК серија Airsoft AEG
Супер Висока Брзина Опрема Целосна Мелодија-Up Сет за M4/AK-апарат AEG
Дизајнот за да го Замените Оригиналниот Опрема Поставување
Оваа Мелодија-Up Собата е значително висока цена перформанси опрема поставување
Четири Својства :
1 Пакет се вклучени :
16 : 1 Опрема Сет (bevel, поттик, и сектор опрема)
Клипот (15 Заби Верзија, Полн Челик Заби)
Клипот Главата (CNC алуминиум со Топката Имајќи)
Цилиндар На Главата
Воздухот Млазницата (M4 Серија)
Пролет Водич (Алуминиум /челик со Топката Имајќи Вер.2)
2 Пакет се вклучени :
16 : 1 Опрема Сет (bevel, поттик, и сектор опрема)
Клипот (14 Заби Верзија, Полн Челик Заби)
Клипот Главата (CNC алуминиум со Топката Имајќи)
Цилиндар На Главата
Воздухот Млазницата (M4 Серија)
Пролет Водич (Алуминиум/челик со Топката Имајќи Вер.2)
3 Пакет се вклучени :
16 : 1 Опрема Сет (bevel, поттик, и сектор опрема)
Клипот (15 Заби Верзија, Полн Челик Заби)
Клипот Главата (CNC алуминиум со Топката Имајќи)
Цилиндар На Главата
Воздухот Млазницата (АК Серија)
Пролет Водич (Алуминиум/челик со Топката Имајќи Вер.3)
4 Пакет се вклучени :
16 : 1 Опрема Сет (bevel, поттик, и сектор опрема)
Клипот (14 Заби Верзија, Полн Челик Заби)
Клипот Главата (CNC алуминиум со Топката Имајќи)
Цилиндар На Главата
Воздухот Млазницата (АК Серија)
Пролет Водич (Алуминиум/челик со Топката Имајќи Вер.

Бренд Име:
SINAIRSOFT
Број На Модел На:
M4/AK
Пакет Се Вклучени:
16
Карактеристики 2:
Супер Висока Брзина Опрема Целосна Мелодија-Up Сет за АК-апарат AEG
Карактеристики 1:
Дизајнот за да го Замените Оригиналниот Опрема Поставување
R

Купувачите избираат и